Не пропускайте и това свидетелство!!!

Go down

Не пропускайте и това свидетелство!!!

Писане  anlov68 on Сря Дек 05, 2007 8:36 am

Здравейте, приятели!
Току-що открих този форум и мисля, че мога да се включа в него с най-чудесното свидетелство, което Бог избра да ми подари - това на собственото ми новорождение. Всъщност, използвайки изразните средства на художествената литература, аз в момента го оформям в нещо като роман-притча, който смятам да издам през идната година. И като така, реших да си импровизирам един собствен блог, в който предварително да го представя. Нарича се "ИЗПОВЕДАЛНЯТА НА ЕЙНДЖЪЛ", и за тези от вас, които биха появили интерес, ще оставя адреса му:
http://angelsgun.blogspot.com
Заповядайте и вижте - там за пред по-широк кръг от читатели аз разказвам за уникалния начин, по който Бог ме води да напиша книгата. Но всъщност, вие ще почувствате силата на личното свидетелство за това как една грешна и заблудена душа е извървяла пътя си към Голгота, намирайки там своя Спасител.
Мисля по-късно да публикувам някои пасажи от романа, за да се опитам да хвана вниманието най-вече на неспасените млади хора (прицелил съм се в групата на 15-25 годишните). Тежката артилерия на самото Евангелие ще я оставя за най-накрая.
Тогава, когато книгата ще излезе от печат.
С уважение към всички вас: Ангел

anlov68

Брой мнения : 1
Registration date : 05.12.2007

Вижте профила на потребителя http://angelsgun.blogspot.com

Върнете се в началото Go down

Re: Не пропускайте и това свидетелство!!!

Писане  Алекс on Вто Яну 01, 2008 1:11 pm

Господ Бог да бъде с теб и да те води, да те подкрепя и да осияе пътя ти със светлина. Успех да те съпътства навсякъде за Негова слава...

Бъди благословен с псалом 20 I love you I love you Like a Star @ heaven I love you I love you Like a Star @ heaven I love you I love you Like a Star @ heaven I love you I love you

_________________
Отк.3:20
"Ето аз стоя на вратата и почуквам...."
Истина е. Аз стоя на вратата на твоето сърце ден и нощ. Дори когато не слушаш и се съмняваш,че е било, Aз съм там.
Искам да знаеш,че всеки път когато ме каниш, Aз идвам. Идвам мълчалив и незабелязан, с една любов за теб, същата любов,която съм получил от моя и нашия Отец ("Както Отец обикна Мен,така и аз обикнах вас..." (Йо 15:10).Аз идвам с горещото желание да те утеша и да те подкрепя,да те издигна и да затворя раните ти.
avatar
Алекс
Admin

Брой мнения : 15
Age : 28
Registration date : 05.11.2007

Вижте профила на потребителя http://jesusinme.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите